Barion Pixel
+
Termékcsoportok
Menü
Termékcsoportok
Navigáció
Hírlevél
TOP termékek
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Hírek
Napi termékajánló
PALAR LED 18W OP 3K IP44 1440lm
PALAR LED 18W OP 3K IP44 1440lm

5 080 Ft (4 000 Ft + ÁFA)

Termékajánló
Elektronikus fizetés

Rólunk

SKITUS

A SKITUS magyar tulajdonú, nemzetközi cégcsoport, amely Közép-Európa meghatározó szereplője az épületvillamosság, az energetika és a gyártástámogatás területén. A cégcsoporton belül a Sirius Novation üzletág fogja össze az energetikai, épületvillamossági és infrastruktúra fejlesztési projekteket. Szaktudásunk az ipari tömegtermelés és a közszféra különböző területeire terjed ki. Csapatunk állandó szakemberekből áll, akik számára szakmai továbbképzések, tréningek biztosítják a naprakész szaktudást.

Cégcsoportunk Magyarországon kívül számos európai országban van jelen és áll partnerei rendelkezésére. Büszkék vagyunk, hogy országhatároktól függetlenül tudjuk a legmagasabb szinten kielégíteni ügyfeleink igényeit. Az eddigi üzletpolitikánknak megfelelően további országokra tervezzük kiszélesíteni tevékenységünket.

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.